06-03-2014 - Surfen, Nieuws

Rip Curl GromSearch presented by Posca 2014

Het golfsurfen is een onwijs hippe en populaire sport. Het kan worden gezien als één van de snelst groeiende watersporten in de Benelux. De laatste jaren zien wij ook steeds meer jonge talenten die de sport beoefenen. Vandaar dat Rip Curl in samenwerking met SurfBenelux een wedstrijd organiseert voor jonge surfers onder de 16 jaar.

Tijdens deze Rip Curl GromSearch presented by Posca gaan we opzoek naar potentieel talent die hun grenzen willen verleggen en meer uit de surfsport willen halen. Het is bedoeld als een laagdrempelige wedstrijd met een groot toekomst perspectief. De winnaar van de GromSearch in Scheveningen zal zich namelijk plaatsen voor de grote GromSearch finale in Europa, waar hij of zij het mag gaan opnemen tegen internationale surfers op het hoogst mogelijke niveau.

Om de juiste weersomstandigheden af te wachten werkt de organisatie in april met drie mogelijke wachtweekenden. Op de woensdag voor het evenement zal bekend worden gemaakt of het evenement kan plaatsvinden. In het geval van minimale en matige omstandigheden zal de organisatie het evenement naar één van de daaropvolgende weekenden verplaatsen.

Waar en wanneer zal dit evenement plaatsvinden?

5-6, 12-13 of 19-20 April 2014. Adres: Hart Beach, Strandweg 3 te Scheveningen.

Wacht niet te lang! Ben jij een fanatiekeling onder de 16 jaar, die het leuk vind om meer wedstrijdervaring op te doen? Surf dan naar onze website om je aan te melden! 

2014_GS_poster_LR

 van