01-04-2015 - Surfen, Nieuws

Rip Curl Pro Bells Beach Kick Off

Vandaag is de tweede stop van de World Surf League begonnen. De eerste 7 heats van ronde 1 zijn gesurft, waarbij topsurfers als Kelly Slater, John John Florence en Gabriel Medina deden wat er van hun verwacht wordt en zij wonnen allen hun eerste heat.

Gabriel Medina won zijn heat met weinig overtuiging. Nadat hij in Gold Coast gediskwalificeerd werd tijden de Quiksilver Pro zal hij erop gebrand zijn om deze stop te winnen. Daarom houdt iedereen de Braziliaanse top surfer in de gaten.

De Rip Curl Pro Bells Beach winnaar 2014, Mick Fanning, wist zijn eerste heat niet te winnen. Met een score van 13.10 had hij net 0.03 te weinig om Mason Mo te verslaan die dus met een score van 13.13 de heat won. Met een tweede plaats zal Mick Fanning nog steeds doorgaan naar de volgende ronde.Na de zevende heat moest het event helaas gestaakt worden aangezien de condities minder werden.

World Surf League filmt sinds kort ook met drones, wat prachtig beeld materiaal oplevert. De hoogtepunten van vandaag zijn bewerkt en online geplaatst. Hieronder kun je de spectaculaire beelden checken!

Wil je meer nieuws van de Rip Curl Pro weten, houd dan aankomende week onze website in de gaten!

[youtube id=”PIqSjWIdMcU”]

 

 van