06-11-2012 - Surfen, Nieuws

Ripcurl Junior 11 november Langevelderslag, Noordwijk

11 November organiseert Surf & Bike outdoor samen met Surfbenelux en Ripcurl een officiële jeugdwedstijd, van 8 tot 16 jaar, vanaf het strand van Noordwijk Langevelderslag. Dit is een Nationale wedstrijd en jeugdsurfers vanuit clubs en scholen vanuit heel Nederland zullen hieraan deelnemen.
Meedoen is belangrijker dan winnen en dat geldt zeker voor deze wedstrijd. Of je nu goed kan surfen of pas net bent begonnen, dat maakt niet uit. Het is vooral een leuke wedstrijd om in aanraking te komen met surfen als sport en leuke contacten op te doen met surfende leeftijdgenoten vanuit heel Nederland. Volgend jaar zullen er op meer plaatsen langs de Nederlands kust jeugdsurfwedstrijden worden georganiseerd en het ligt in de planning om deze wedstrijden vanuit Surf and Bike met een selectie af te gaan. Nu heb je de mogelijkheid om je daarvoor te kwalificeren.
Jeugdleden en surfers en surfsters die regelmatig bij Surf & Bike outdoor surfen of hebben gesurft kunnen wintermaterialen en boards voor de surfheats gebruiken. Ondanks de datum van 11 november zul je het niet koud krijgen!


Algemene info
:

Locatie: Surfschool SurfandBike Langevelderslag Noordwijk
Datum: 11 November 2012
Kosten: EUR 7,50 per kind
Inschrijvingen via de website van Surfbenelux.com 

Leeftijds categorien:
– onder 12 jaar
– onder 14 jaar
– onder 16 jaar

De kinderen moeten onder de leeftijdsgrens zijn op 1 januari 2012.

Naast de wedstrijd zal ook een alternatief programma worden aangeboden (training, skateboarden, films kijken etc.) de dag zal gezellig worden afgesloten met een BBQ.

 

 van