27-10-2014 - Skiën, Nieuws

Ripstar KaPOW – Freeride Opening

KaPOW 2014 is alweer de vierde freeride opening van Ripstar, dit jaar in samenwerking met White Freeski Magazine. Het weekend van 12-14 december gaat het los op de Kitzsteinhorn in Kaprun.

Denk aan weidse, droge poedervelden op de gletsjer, fantastische backcountry op de Tristkogel en de bossen in Zell am See voor talloze treeruns. Met zijn allen in een goed hotel, diverse off-piste clinics met de Ripstar gidsen, dikke poederbakken testen en relaxte tunes; genoeg redenen om je eerste faceshot van het seizoen te halen!

Clinics

Tijdens KaPow geeft Ripstar het hele weekend door clinics. Het precieze programma wordt bij aankomst bekend gemaakt en is afhankelijk van de sneeuw- en weersomstandigheden. Ripstar biedt verschillende soorten clinics aan, allemaal onder begeleiding van de gidsen en leraren.

  • Lawinepieper zoeken
  • Off-piste techniek
  • Freeriden
  • Backcountry
  • Verschillende theorie clinics

Niveau

KaPow is voor iedereen! Of je nu voor het eerst je poederbochten wilt maken, of juist net dat stapje verder wilt tijdens de backcountry clinic. Er is uitdaging genoeg. Het is echter wel noodzakelijk dat, voordat je deelneemt aan deze trip, je de gewone pistes moeiteloos beheerst. We zullen de clinic groepen zoveel mogelijk indelen op niveau.


Kijk voor meer informatie zoals de data en prijzen op de website van Ripstar.

ripstar-kapow-logo

 van