07-11-2017 - Snowboarden, Nieuws

Ripstar On Tour

Vandaag was het voor veel mensen ijskrabben geblazen, vervelend maar ook een teken dat de winter in aantocht is. Ook in de Alpen is de eerste sneeuw gevallen en dat betekent dat het tijd wordt om de winstersport te plannen, een nieuw boardje uit te zoeken en je snowboard skills alvast wat op te krikken. Ripstar kan je hierbij helpen!

Ripstar gaat namelijk ”on tour” op zoek naar de beste Nederlandse sneeuw, naar het vetste en beste materiaal en op zoek naar een piste en een park waar we onze sneeuwkunsten kunnen opkrikken.

Tijdens de Tour verzorgt Ripstar gratis snowboard- en ski clinics in techniek en freestyle. Daarnaast zullen verschillende testmerken aanwezig zijn zodat je ook het nieuwste snowboard- en skimateriaal uit 2018 kan uitproberen. Kom langs op een van de volgende bestemmingen tijdens de Ripstar On Tour!

10 november              – SnowWorld Zoetermeer

22 november              – Skidome Terneuzen

23 november              – Snowplanet Spaarnwoude

24 november              – SnowWorld Zoetermeer

Lib Tech – GNU – Roxy – K2 – Ride – Jones – Flow – Roxy – Bataleon – Bent Metal – YES – Nidecker – Niche – SP – Drake – NOW zijn aanwezig met het nieuwste testmateriaal. Neem ter borg voor het materiaal een ID-kaart mee!

Meer info of inschrijven voor een van de clinics? Bezoek deze website

 van