11-04-2014 - Surfen, Nieuws

Ripstar organiseert gratis surf clinics in Zandvoort

Kom zondag 11 mei naar Zandvoort toe en doe mee aan een gratis surf clinic waarin je kennismaakt met het golfsurfen. Een leuke en actieve manier om de sfeer van het golfsurfen te proeven en kennis te maken met Ripstar Young.

Meedoen is geheel vrijblijvend en iedereen tussen 13-19 jaar is van harte welkom. Je hebt bovendien geen surfervaring nodig dus een mooie kans om kennis te maken met de surfsport. De clinics zullen ongeveer 45 minuten duren en al het benodigde materiaal wordt voor je geregeld (wetsuit, surfplank e.d.). Maximaal 1 clinic per persoon en de clinic is in principe niet verplicht, dus je kan ook gewoon even langs komen om kennis te maken.

Schrijf je hier wel even in, want zonder inschrijving kan de organisatie je geen plek garanderen! Zorg dat je minimaal een half uur van tevoren aanwezig bent. De locatie is gelukkig goed bereikbaar met de trein en auto. Op de locatie is het ook mogelijk om eten en drinken te bestellen, zo kan je er een leuk dagje uit van te maken!

Locatie

Firstwave Surfschool / Skyline 13

Boulevard de favauge, strandafgang 13

2042 TV, Zandvoort

Data 

Zondag 11 mei 2014 tussen 12:00 – 17:00

Start clinics

1)13:00 uur

2)14:00 uur

3)15:00 uur

Ripstar Young organiseert 13+ en 16+ 10-daagse surfcamps in Frankrijk. Een volledig verzorgde week vol met surfen, avontuur en gezelligheid. De gepassioneerde en gediplomeerde crew weet als geen ander hoe ze een vette week moeten organiseren en jou de tijd van je leven kunnen geven. Ga je ook mee

 van