04-10-2013 - Snowboarden, Nieuws

Ripstar Rookie &Youth Camps

Vanaf nu kunnen ook jongere boarders voor uitgebreide snowcamps bij Ripstar terecht! In de leeftijden 13-15 en 16+ worden voortaan tijdens de schoolvakanties all-in snowcamps aangeboden in Saalbach-Hinterglemm. Deze reizen zijn zowel voor de gevorderde als beginnende snowboarders en skiërs.

De reizen die worden aangeboden door Ripstar zijn volledig verzorgd en dus is er sprake van zorgeloze trips. Ripstar instructeurs en coaches zullen iedereen naar een hoger level brengen en je kan aan verschillende skills werken: of je nu beter wilt worden in het park of op de piste. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor andere sportieve activiteiten en entertainment. Zo wordt er voor een gave week gezorgd met de perfecte mix tussen sporten, chillen, activiteiten en vrije tijd.

Saalbach-Hinterglemm is de perfecte bestemming voor alle liefhebbers. Naast de vele gevarieerde pistes kan er gebruik worden gemaakt van de boardercross, half-pipes en drie funparks, waaronder het Nitro snowpark in Leogang. Het park in Hinterglemm is zelfs verlicht en uitermate geschikt voor dikke sessies in de avond. Saalbach is daarnaast erg bekend om zijn après-ski en is niet voor niets één van de populairste winterbestemmingen voor jongeren.

Voor een exclusief voorproefje ben je op 5 Oktober van harte welkom voor gratis freestyle en learn to ride clinics in SnowWorld Zoetermeer. Check even de site van Ripstar voor alle info over de reizen en de preview in SnowWorld.

 van