03-03-2016 - Surfen, Nieuws

Ripstar zoekt nieuwe surf leraren!

In afgelegen Franse stadjes aan de Atlantische oceaan poppen iedere zomer de Ripstar surfcamps op.  Met een gloednieuw surf camp er bij dit jaar, kan Ripstar wel een extra paar handen gebruiken.

Verspreid over drie verschillende surfspots biedt Ripstar unieke surfvakanties aan waar de surfsport op nummer één staat. Tijdens deze week wordt er vijf dagen surf les en coaching gegeven door onze leraren voor beginners en gevorderden.

Ripstar is op zoek naar surf leraren die net als wij hun hart hebben verloren aan de zee. Zij weten de deelnemers als vanzelfsprekend enthousiast te maken, omdat zij onmogelijk hun eigen stokedheid kunnen verbergen. Op de camps heerst een sfeer van intimiteit en samenwerking. De crew weet van doorpakken en je helpt elkaar waar nodig, dit maakt het mogelijk om met elkaar en alle deelnemers zoveel mogelijk te surfen!

Spreekt deze visie jou ook aan en kijk je uit naar een waanzinnig gave werk vakantie? Neem contact met ons op door te mailen naar surf@ripstar.nl, dan checken ze de mogelijkheden!Wil je de opleiding tot surfinstructuer doen? Check dan even de website van Ripstar.

 van