16-01-2017 - Kitesurfen, Nieuws

Rita Arnaus en Sarah-Quita versterken team Brunotti

Rita Arnaus maakt vanaf heden onderdeel uit van het Brunotti team. De 21 jarige kiteboardster staat bekend als een groot talent. Tijdens de World cup in New Caladonia wist zij iedereen te verrassen toen zij de finale bereikte.

Rita

Bij het Bunotti team komt zij haar Spaanse landgenoot Liam Whaley tegen en natuurlijk de rest van het team. Rita Arnaus komt uit een sportieve familie, haar ouders waren Spaanse windsurf kampioenen en haar vader was een van de eerste kitesurfers in Spanje. Op tienjarige leeftijd begon Rita met zeilen en windsurfen en op 16 jarige leeftijd volgde ze haar vader met kitesurfen. Daar ontdekte zij haar echte passie in het kitesurfen.

Op dit moment bevindt Rita zich in Kaapstad waar zij beelden aan het opnemen is voor de nieuwe Brunotti zomer campagne. deze zullen binnenkort getoond worden.


Tijdens deze fotoshoot waar Rita bij aanwezig is kwam tevens het nieuws naar buiten dat Sarah-Quita ook team Brunotti versterkt. Deze vrouw heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar voor diegene die haar toch een beetje vergeten zijn zullen we haar nog even toelichten. Sarah-Quita komt uit Aruba, is 25 jaar oud en ondanks haar jonge leeftijd is ze in het bezit van 12 wereld titels. Het komt erop neer dat zij bijna al haar hele leven in het water te vinden is en daarom kijkt Brunotti uit naar wat de toekomst hun beiden te bieden heeft.

Sarah

Sarah had het volgende te melden over haar nieuwe samenwerking: “Om onderdeel te zijn van zo’n geweldig voelt enorm goed. Vanwege het feit dat hier zoveel verschillende soorten mensen rondlopen die uitkomen in meerdere disciplines kan ik eigenlijk maar een ding doen en dat is mijn ogen openhouden en zoveel mogelijk van hun leren”.

Access_Banner

 

 van