25-05-2007 - Windsurfen, Nieuws

Road & Ridestory Schotland

MIJN BEELD VAN SCHOTLAND BESTOND UIT BEELDEN VAN IVANHOE EN BRAVEHEART. IK ZAG GRIJZE WOLKEN, VEEL REGEN EN RUIGE KERELS IN ROKKEN. DAT WAS NATUURLIJK VOORDAT IK ER DAADWERKELIJK GEWEEST WAS. NU WEET IK HOE VEELZIJDIG HET ER IS; DE RUIGE HOOGLANDEN, HET DESOLATE NOORDEN, DE INTENS GROENE FAUNA, DE MOOIE LINE-UP, BRUISENDE STEDEN ALS EDINBURGH EN NOG VEEL MEER. IK HEB ER ZELFS EEN DINOSAURUS-ACHTIG MONSTER GEZIEN; ER IS ALLEEN NIEMAND DIE ME GELOOFT. ONZE DOELBESTEMMING WAS THURSO, DE MEEST NOORDELIJKE STAD VAN SCHOTLAND. ALS JE DE STAD BINNENRIJDT, WORD JE (GEZELLIG) VERWELKOMD MET EEN BORD WAAROP STAAT: WELCOME TO THE END OF THE ROAD.

 

WOORD & BEELD EDWIN BLAAUWBROEK

 

Oerhollandse gezelligheid
Scott McKercher wist waar we heen moesten. _

 van