27-09-2017 - Snowboarden, Nieuws

Road to Holy Bowly Part 4: Staycation

Afgelopen jaar was Holy Bowly weer een event voor de boeken, de creativiteit, gezelligheid, vriendschappen en de oneindige flow door het park was zo goed, dat het zonde is dat het op een eind is gekomen. Waarom zouden we een heel jaar moeten wachten voordat dit gevoel weer terug kan komen?

In plaats van een jaar te wachten, zorgt Lib Tech ervoor dat de Road to Holy Bowly altijd aan is! Door middel van een dikke roadtrip langs plaatsen als de Eagle Pass, Saas Fee, de Bone Zone en met de Holy Bowly in Sunshine Village als grote finale, is Lib Tech constant onderweg naar dit bizarre park. Ga met ons mee op dit surf, skate, ski en snowboard avontuur via deze zesdelige serie onderweg naar Holy Bowly. Pak je board, bel je homies en ga zelf op de Road to Holy Bowly… of wacht, je bent er al!

Als de winterstormen thuis maar blijven komen, is het tijd voor een Staycation! Vorig seizoen was er in het noordwesten van de U.S. of A  reden zat om je ‘ziek’ te melden. Kleine spoiler alert, Travis Rice en Phil Hansen waren helemaal niet ziek, ze waren gewoon keihard poeder aan het rippen bij hun thuisresorts Mt. Baker, Alpental. Als je deze winter in de buurt van bergen gaat werken, bereidt je dan alvast voor op je eigen Staycation, op weg naar Holy Bowly!


Meer Road to Holy Bowly op de site van Lib Tech!

 van