02-10-2012 - Snowboarden, Nieuws

Rock a Rail 2012 Den Haag 12 oktober

Nog 10 nachtjes slapen en dan is het zover: Protest Rock a Rail 2012. Voor wie nog niet bekend zijn met dit evenement, in Leesvoer is een artikel te lezen over de eerste editie in 2011. Daarin is onder andere te lezen wat bij de aanloop naar een railbattle van dit kaliber allemaal komt kijken. De editie van dit jaar belooft weer veel goeds met over 50 genodigde rijders uit binnen en buitenland. De set-up op de Grote Markt is al virtueel in kaart gebracht en te bewonderen op didid.eu.
De eerste heat zal beginnen om 18:00 uur en tegen 23:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Daarna is het nog geen steeds tijd om naar huis te gaan. Postland vertoont namelijk na het event de filmpremière van ‘Catscrach’, gratis en voor niets. Dit geheel sluit af met een afterparty die tot in de late uurtjes doorgaat.

Kort samengevat: Een van de vetste railbattles van Europa, een gratis filmpremière en een dikke afterparty. Ben je nog steeds niet overtuigt check dan het filmpje van de Rock a Rail 2011 editie.

Zie ook de flyer en de website van Protest Rock a Rail

[vimeo id=”31456961″]

 

 van