07-12-2022 - Mountainbiken, Nieuws

RockShox Flight Attendant Upgrade Kits

RockShox Flight Attendant Upgrade Kits – SRAM is verheugd aan te kondigen dat RockShox Flight Attendant nu beschikbaar zal zijn als aftermarket-upgradekit, waardoor hun elektronische veersysteem voor meer rijders beschikbaar komt. De Flight Attendant Upgrade Kits bevatten alles wat je nodig hebt om je rig te upgraden naar een automatisch veersysteem dat naar de rijder luistert en in realtime reageert. Flight Attendant gebruikt een reeks sensoren om input van de rijder en het terrein te lezen om te anticiperen op de perfecte veringpositie, waardoor u sneller kunt rijden, langer kunt rijden en minder energie hoeft te besteden aan het aanpassen van uw vering en meer tijd kunt besteden aan wat het belangrijkst is: het ongebreidelde rijplezier .

Review

In het begin van dit jaar namen wij de Flight Attendant eens onder loop en schreven wij een review over het product. Lees hier alles over onze bevindingen van de RockShox Flight Attendant.

Wil je meer weten over de Rockshox Flight Attendant Upgrade Kits? Ga dan naar SRAM.com.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van