17-03-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Ronde van Noord-Holland: Maak kans op twee startbewijzen!

Op zaterdag 22 april 2017 is de 45e Ronde van Noord-Holland. Eén van de oudste toertochten van Le Champion is bij veel fietsers favoriet. Met routes langs de mooiste plekjes van de provincie in het voorjaar blijft dit een prachtige voorjaarsklassieker. De bloeiende tulpenvelden, groene polders, historische stolpboerderijen en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes staan ieder jaar garant voor veel fietsplezier. Het is niet voor niks dat deze lenteklassieker al meer dan veertig jaar een succes is.

Ronde van Noord Holland-post

De Ronde van Noord-Holland kent vier verschillende afstanden. De startlocaties zijn te vinden in Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Voor families, vriendenclubjes en beginnende racefietsers zijn de 40 of 60 km ideaal. Voor de meer getrainde wielrenner zijn er de afstanden 110 en 160 km.

Winactie

Wij mogen in samenwerking met Le Champion maar liefst 3 keer 2 startbewijzen weggeven, zodat jij samen met je beste fietsmaatje het uitdagende parcours van jouw keuze kan fietsen. Om kans te maken op deze prijs, hoef je alleen maar onderaan de pagina te reageren op de volgende vraag:

Tag jouw beste fietsmaatje en vertel ons waarom jullie niet kunnen ontbreken aan de start.

Reageer nu!

Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op twee startbewijzen. De leukste reacties worden beloond met een set tickets voor de ronde. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mailtje sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de startbewijzen van de Ronde van Noord-Holland gaat.

Online inschrijven kan hier (link: https://registration.mylaps.com/ronde-van-noord-holland/) t/m 10 april. Schrijf je snel in!

 van