03-01-2014 - Snowboarden, Nieuws

Rossignol geeft clinics in Skidôme

Aanstaande zaterdag, 4 januari 2014, organiseert Skidôme in samenwerking met Rossignol een uniek evenement. Iedere skiër of snowboarder is namelijk welkom voor een gratis ski- of snowboardclinic die gegeven zullen worden door professionele teamriders van Rossignol.

Tijdens het evenement zullen namelijk twee teamriders van het merk van de partij zijn zodat bezoekers een clinic kunnen volgen bij echte professionals. Verbeter je skitechnieken tijdens een skiclinic gegeven door Maarten Meiners, meervoudig Nederlands kampioen. Ondanks zijn drukke schema verleent hij medewerking aan dit evenement van sponsor Rossignol.

Als je een voorliefde hebt voor snowboarden kan je overigens terecht bij Daniël Tomaschek, Oostenrijks Staatlich gediplomeerd snowboardleraar. Als één van de weinige Nederlanders geeft hij de Oostenrijkse Landes en Anwärter opleidingen. Daarnaast is hij ook nog eens actief als snowboardgids

Rossignol1

Win een paar ski’s van Rossignol!

Iedereen die al enigszins kan skiën of snowboarden kan zich inschrijven voor de clinic. Er zijn twee skiclinics en twee snowboardclinics van een uur. Daarnaast kunnen alle bezoekers van Skidôme die dag gratis de nieuwste ski’s en snowboards van Rossignol testen. Onder alle testers en deelnemers aan de clinic wordt er een snowboard en een paar ski’s verloot.

Natuurlijk kan je ook meedoen aan onze eigen Rossignol winactie, waar je kans maakt op een paar Rossignol Soul 7 ski’s. Deze topski heeft in de skitest van 2014 een Goud Hout ski geworden dus dit is zeker de moeite waard. Je kan deelnemen aan deze actie via een artikel dat we al eerder met jullie deelden, klik hiervoor een op deze link.

SoultjeeeMeer informatie

Het evenement vindt plaats bij Skidôme Rucphen en duurt van 14.00 tot 19.00 uur. Wees er op tijd bij, want voor de clinics geldt ‘vol = vol’. De kosten voor een pas voor 4 uur pistetoegang inclusief ski- of snowboardclinic en testen Rossignol materiaal bedragen € 29,50 per persoon (i.p.v. het reguliere tarief op zaterdag van € 34,50 voor 4 uur). Wil je je inschrijven? Bel naar +31(0)165 – 343134 of mail naar info@skidome.nl. Klik hier voor meer informatie.

 van