10-04-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Routes Cycle Tour Amsterdam bekend

Pittoreske dorpjes, molens, natuurgebieden en een tussensprint bij de twee langste afstanden. De routes van de Cycle Tour Amsterdam zijn bekend en zullen je doen verrassen. Startend vanaf het grootste voetbalstadion van Nederland ontdek je de prachtige metropool regio van Amsterdam op de fiets. De routes gaan over afstanden van 50, 80, 110 en 145 km en bieden zo voor iedere fietser de perfecte voorjaarstoertocht

Groot Amsterdam

Op de langere afstanden van 110 en 145 kilometer kunnen de deelnemers de uitdaging aangaan. Beide routes vertrekken in de richting van Landsmeer waarna er door unieke natuurgebieden zal worden gefietst. Aangekomen bij de wielerbaan van DTS kunnen de deelnemers zich opmaken voor een heuse tussensprint. Er wordt een prijs beschikbaar gesteld voor de snelste man en de snelste vrouw op de tussensprint. Bij Spaarnwoude worden de benen nog een laatste keer op de proef gesteld als de deelnemers zich wagen aan de klimtijdrit. In Velserbroek komen de routes van de 110 en 145 km weer bij elkaar om via het Amsterdamse Bos en Ouderkerk aan de Amstel hun tocht te vervolgen naar de finish.

Goede doel: Stichting Spieren voor Spieren

Het officiële goede doel van de Cycle Tour Amsterdam is Stichting Spieren voor Spieren. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in wat ze willen en kunnen. Stichting Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Bij deelname aan de Cycle Tour Amsterdam kan jij Stichting Spieren voor Spieren helpen hun droom te verwezenlijken. Bij je inschrijving kan je een donatie doen voor de Stichting Spieren voor Spieren. Wil je meer doen voor Spieren voor Spieren en zelf actief aan de slag met fondsenwerving bij jouw familie, vrienden en kennissen? Maak dan snel een actiepagina aan via website.

Inschrijven kan via de website


 

 van