Top vijf budget kitesurf bestemmingen Europa

In veel kitesurfvideo’s zie je de meest tropische plekken voorbij komen. Palmbomen, blauw water en bijna geen andere kiters op het water! Het lijkt het paradijs, maar het nadeel van deze plekken is dat ze vaak lastig bereikbaar zijn, vaak helemaal niet zo windzeker zijn en jij waarschijnlijk je spaarrekening aardig moet leegtrekken om er te komen. Het goede nieuws: voor een onvergetelijke kitesurfreis hoef je niet perse af te reizen naar het einde van de wereld. Er liggen prachtige en winderige bestemmingen naast de deur.

Bekijk onze leesvoer pagina voor de Top vijf beste kitespots voor een kitetrip in de zomervakantie: Top vijf budget kitesurf bestemmingen Europa


Waarom jij deze zomer in Europa blijft voor een vette kitereis?

  • Je hoeft je spaarvarken niet kapot te slaan! Je bespaart flink op de kosten voor je vliegticket.
  • Je kunt makkelijk rondreizen door Europa. Zo heb je geen visa nodig en kun je je gemakkelijk verplaatsen met het vliegtuig, trein of auto. Mijn tip: verzamel je vrienden, huur een busje en begin aan de roadtrip van je leven!
  • Een mix van kiten en cultuur. Wissel je tijd op het strand af met een bezoekje aan leuke bezienswaardigheden of toffe steden.
  • Lekker eten! De kwaliteit van eten is erg hoog in Europa. Geniet in Spanje van heerlijke tapas en lik je vingers af bij de lekkere pizza’s en pasta’s in Italië.
  • Feest na je sessie. Er is altijd wel ergens een goed feestje te vinden met fijne muziek en toffe mensen.

Dit artikel is afkomstig uit Access #2 2017. Altijd op de hoogte zijn van de laatste updates? Volg ons dan ook op Facebook. Met een abonnement op Access ben je altijd op de hoogte van de vetste trips, de beste spots en de nieuwste gear!