11-01-2019 - Kitesurfen, Nieuws

Ruben Lenten naar Ozone en Ozone AMP V1 is uit

Had je al gehoord dat Ruben Lenten naar Ozone gaat? Ruben heeft in de afgelopen jaren een aantal kites uitgeprobeerd. De smaak is uiteindelijk gevallen op de Ozone AMP. Ruben zegt blij te zijn om met een merk in zee te gaan die dezelfde visie en passie uitstraalt.

Ruben Lenten naar Ozone

Ruben kiteboard al ruim 18 jaar en ziet dit zichzelf ook voor de rest van zijn leven doen. Elke sessie is er wel wat nieuws te leren, het stopt nooit. De Ozone AMP heeft Rubens hart gestolen en hij kijkt er dan ook zeer naar uit om zich volledig te uiten met de kite. “Met de geweldige producten en het verbazingwekkende team gaan we ons focussen op de wereldwijde groei van Ozone, waarmee we steeds meer mensen het gevoel en de prestatie van Ozone overdragen.”

Ook Ozone is zeer te spreken over het feit dat Ruben Lenten naar Ozone gaat. Het merk zegt Ruben al vanaf het begin van zijn carrière te volgen en bewonderen om zijn toewijding en inzet.

Ozone AMP V1

Naast het grote nieuws dat Ruben voortaan onder Ozone kites hangt, heeft Ozone nog een primeur. De Ozone AMP V1 is namelijk uit. Dit is de opvolger van Ozone C4. De Ozone AMP is een toegankelijke kite waar ontzettend veel uit te halen valt. Een kite waarmee je dus veel progressie kan maken. Ook Ruben zal de Ozone AMP gaan gebruiken. Deze ”C-kite” is te varen met een bridle op 4 lijnen of als een klassieke C-kite met 5 lijnen. Meer info over de kite vind je hier.

Ozone AMP V1

 van