06-04-2017 - Nieuws, Wielrenblad

’S-Bikes’ wint verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2017

De Specialized Concept Store ’S-Bikes’ in het Belgische Geraardsbergen is tijdens het Tweewieler Retail Trends congres uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2017. Deelnemende winkels zijn zowel door het publiek als een vakjury beoordeeld op het gebied van klantvriendelijkheid, prijskwaliteitverhouding, assortiment en kennis van de medewerkers.

’S-Bikes’ belgie geraardsbergen vlaamse tweewielerwinkel van het jaar

“Ik was al zeer fier op de uitverkiezing als Vlaamse Tweewielerwinkel van het jaar en ik had niet verwacht dat we de hoofdprijs ook binnen zouden halen,” aldus Sven van Weyenberg, eigenaar van’ S-Bikes’. “We proberen elke dag met het team onze passie voor fietsen over te dragen aan onze klanten. Wij zijn pas content wanneer zij content zijn en samen met Specialized staan we zeer sterk met deze winnende formule.”

’S-Bikes’ belgie geraardsbergen vlaamse tweewielerwinkel van het jaar 1

De vakjury heeft er dit jaar niet lang over gedaan om een winnaar aan te wijzen, laat juryvoorzitter Ferry Smith weten: “We kwamen al vrij snel tot de conclusie dat ’S-Bikes’ de winnaar moest worden. Vooral de gedrevenheid van de eigenaar, zijn eigenzinnige ideeën en leuke acties vielen direct op.”

’S-Bikes’ en Specialized Bicycles hebben een bijzondere en authentieke samenwerking waarin dezelfde doelen worden nagestreefd. “Deze Concept Store is geopend op 18 december 2015 en heeft zich dus in zeer korte tijd geprofileerd als een bijzondere referentie in Vlaanderen,” voegt Bas Giling toe, Country Manager bij Specialized Bicycles. “We zijn zeer trots op de erkenning die Sven en zijn team hebben gekregen. De winkel ligt op een steenworp afstand van de mythische “Muur van Geraardsbergen”, vanuit deze locatie die koers ademt biedt S-Bikes een totale beleving voor elke fietsliefhebber. We gaan samen met veel vertrouwen verder bouwen aan de toekomst.”

’S-Bikes’ belgie geraardsbergen vlaamse tweewielerwinkel van het jaar 2

Meer informatie over ‘S-Bikes’ vind je op de website.

 van