S-works Prevail II Vent met ANGI

De nieuwe S-Works Prevail II Vent is de volgende evolutie in de Specialized “Cooler Heads Prevail” benadering van helmontwerpen. Door onze S-Works Prevail II als basis te nemen en de totale ventilatie oppervlakte te vergroten met 20% hebben we een geheel nieuwe categorie geventileerde helmen ontwikkeld. Door het vergroten van het ventilatiegebied heeft Specialized de koelcapaciteit meer dan verdubbeld ten opzichte met de originele Prevail II. Dus zelfs op de heetste beklimmingen, de meest vochtige omstandigheden, kun je er van verzekerd dat de S-Works Prevail II Vent je wel koel kan houden.

Het nieuwe 5th Dimension Cooling System, met zijn opnieuw ontworpen, gepatenteerde met koolstofvezel en aramide versterkt skelet. Biedt interne EPS-ondersteuning waardoor grote ventilatieopeningen met diepe interne kanalen en uitgelijnde uitlaatpoorten mogelijk zijn. Alles bij elkaar opgeteld dubbel het koelvermogen met 20% toegenomen. Deze zelfde eigenschappen die u ongekende verkoeling brengen, zorgen ook nog eens voor zes seconden besparing over 40km in de wind tunnel in vergelijking met een “standaard” weghelm. Bovendien zorgt de nieuwe bijgewerkte geperforeerde MIPs SL-padkit dat vocht in beweging blijft en nog meer koelvermogen

De ANGi Crash Sensor geeft jou en je geliefde meer gemoedsrust dan ooit tevoren voordat. In combinatie met de Specialized iOS- of Android-app zal de sensor een crash detecteren en een SMS sturen naar gespecificeerde contacten in uw telefoon. Het synchroniseert ook met STRAVA® om activiteiten op basis van je GPS te volgen. Je nieuwe helm komt zelfs
met een levenslang abonnement op de Specialized Ride-app.

Specialized ultralichte en uiterst comfortabele versie van MIPS, MIPS SL, is alleen maar beter geworden. Ze hebben perforaties toegevoegd, samen met een ripstop-mesh om het ademend vermogen en de prestaties te maximaliseren. Met MIPS SL heeft Specialized in wezen de MIPS technologie geïntegreerd in de helmvulling zelf. MIPS SL’s minimalistische “horlogeband” bevestigingssysteem biedt 10 tot 15 millimeter rotatie in elke richting en biedt dezelfde voordelen voor hersenbescherming als andere versies van MIPS, maar met een nog hoger niveau van comfort en gewichtsbesparing .

• Gepatenteerde Energy Optimized Multi-Density EPS-constructie helpt impact te beheersen energie.

• Ultralight Mindset HairPort II micro-dial passysteem in hoogte verstelbaar voor de perfecte pas maat. Dun, zacht en lichtgewicht 4X DryLite-weefsel rekt zich niet uit door zweet of water.

• Tri-Fix websplitter verbetert het comfort en het gemak van het aantrekken van de riem, terwijl het in-strap singelsysteem zorgt voor een ultralichte constructie en veiligheid.

Kijk voor meer informatie op de website van Specialized!


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van