14-03-2018 - Mountainbiken, Nieuws

SABMA zoekt commerciële medewerker

SABMA is een bedrijf gespecialiseerd in verkoop, reparatie en onderhoud van hoogwaardig fietsmateriaal. Het topmerk is FOX, de wereldwijde nummer 1 in veringen. SABMA betekent 7000 reparaties/onderhouden van veringen per jaar en een tiental merken (Fox, RSP, Stan’s NoTubes, IRC, C-Bear, PTN,…) verdeelt in de Benelux, Frankrijk en zelfs heel Europa voor sommige. Nu zijn ze op zoek naar een nieuwe commerciële medewerker voor Nederland en Vlaanderen. 

WAT GA JE DOEN?

 • SABMA in Nederland en Vlaanderen (België) vertegenwoordigen
 • de omzet van het bedrijf laten stijgen
 • goede relaties opbouwen en onderhouden met onze klanten, onze plaats op de markt verstevigen en het aantal klanten laten groeien
 • jaarlijkse afspraken maken met klanten, ervoor zorgen dat deze actief vervolgd worden
 • het aanspreekpunt van de klant zijn en ze helpen bij hun commerciële keuzes. Je zal dus gebruik moeten maken van je kennis van de markt en van de producten
 • deelnemen aan beurzen en open deur dagen in jou regio
 • nadenken over commerciële acties en een actieve rol spelen tijdens hun uitvoering
 • wekelijkse rapporten opmaken en regelmatig jou regio en zijn omzet analyseren

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Fietsliefhebber. Daarnaast breng je het volgende met je mee:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Een relevante Marketing of Communicatie opleiding
 • Interesse in fietsen en vooral mountainbikes
 • Klant gericht denken, zowel intern als extern, je bent een contactpersoon met een gevorderde commerciële aanpak;
 • Analytische en kritische geest. Je bent georganiseerd, gestructureerd en grondig tijdens je werk. Je vindt oplossingen voor de tegengekomen problemen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een energiek, gemotiveerd, leergierig, flexibel, proactief.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands. Frans en Engels zijn een plus.
 • Je zal verantwoordelijk zijn van jou gehele regio.

WAT BIEDEN WIJ?

Een zelfstandige en creatieve fulltime functie. Bij SABMA staat de klant op nummer één, waarbij een servicegerichte, gedreven en klantgerichte persoonlijkheid goed past. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Korting op eigen producten
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

INTERESSE?

Denk jij de passende persoon te zijn om het Marketing Team van SABMA te versterken?

Reageer op deze vacature door te mailen naar: mario@sabma.com

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Mario Willems, bedrijfsleider van SABMA, via 087/30.63.60

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van