05-09-2013 - Snowboarden, Nieuws

Saiko Park Hill: freestyle snowboard kamp

SAIKO organiseert van 12 tot 27 Oktober het Park Hill freestyle snowboard kamp. Park Hill is een twee weken durend internationaal evenement dat volledig in het teken staat van clinics en boarden. In principe is dit een unieke kans om samen met professionals van wereldformaat je snowboard skills te verbeteren. Een aantal van deze toppers, die hun komst inmiddels bevestigd hebben, zijn onder andere: Gulli Gudmundsson, Ethan Morgan en Gareth Andrews.

Deze professionele rijders staan klaar voor internationale boarders van alle niveaus en uit verschillende leeftijdscategorieën. Er zijn verschillende clinics te volgen die dagelijks georganiseerd zullen worden. Behalve de dagelijkse snowboard sessies staan er nog veel meer activiteiten op het programma, van de Park Grill BBQ tot diverse filmavonden. Bovendien is er een groot aanbod in testmateriaal van Bataleon,Lobster, Switchback en GNU.

Het Park Hill evenement zal plaats vinden in het alom bekende BetterPark op de Hintertux in Oostenrijk. Kijk voor meer informatie op de site van Park Hill of bekijk onderstaande video even voor een kleine impressie van dit evenement.

Site Park Hill

[vimeo id=”48465493″]

 van