06-03-2015 - Skiën, Nieuws

Salomon Freeski TV – Cortina

De Good Times crew, bezocht Cortina D’Ampezzo, Italië en beleefde daar één van hun beste trips ooit. De winter in Cortina was dit jaar geweldig, de crew zocht het avontuur op en ging helemaal los.

De laatste acht jaar gaan Kaj Zackrisson en Mike Douglas elk jaar één keer samen naar een bestemming. Vorig jaar gingen ze nog op road trip in de Alpen. Mike: ’Het is een soort van droomreis voor mij om samen met Kai op pad te gaan. Dit jaar vroegen we Zweeds super skiër Hendrik Windsted om met ons mee te gaan.’ Kai: ‘Elk jaar belt Mike en zegt dat het de hoogste tijd is voor de Good Times crew, en dan trekken we er weer op uit.’

Het maakt niet uit waar ze naartoe gaan, wat ze gaan doen of hoe de omstandigheden zijn. Ze hebben altijd een leuke tijd samen! Dit jaar viel de keuze op het Italiaanse Cortina D’Ampezzo. Cortina ligt midden in de Dolomieten en dit gebergte wordt gekenmerkt door gigantische rotspunten. Toen ze aankwamen sneeuwde het behoorlijk hard, maar daarna hebben ze kunnen genieten van super omstandigheden. Bekijk de film voor waanzinnige afdalingen en mooie beelden!

[youtube id=”08797QS_42w”]

 

 van