17-02-2017 - Snowboarden, Nieuws

Salomon Spring Camp

22 april is het zover, HET Nederlandse snowcamp in de lente! Na het succes van het Salomon Spring Camp van 2012 in Dachstein, het Salomon Spring Camp 2013 in Stubai, het Salomon Spring Camp 2014 in Dachstein, het Salomon Spring Camp 2015 in Stubai en het Salomon Spring Camp 2016 in Dachstein zal dit camp ongetwijfeld weer een succes worden! Het camp zal plaatsvinden in het Oostenrijkse Ramsau am Dachstein, het gebied waar je verblijft om te snowboarden op de Dachstein gletsjer.

Salomon-Spring-Camp

De reden achter de keuze voor de lente is simpel: betere sneeuwcondities, langere dagen, minder drukte en het park ligt er geweldig bij! Daarnaast is de keuze voor de gletsjer prettig voor de wat minder ervaren freestylers, dit zorgt namelijk voor een makkelijk overzicht, waardoor verdwalen onmogelijk is!

Vorig jaar vond het Salomon snowcamp plaats in Dachstein plaats wat uitgroeide tot een groot succes. Niet alleen het weer was perfect, maar iedereen kon zijn/haar eigen ding doen samen met een groep gelijkgestemde mensen die elkaar allemaal samen aanmoedigde. Hieronder kan je de officiële aftermovie zien van het spring camp.

Hoe ziet het camp eruit?

Het camp wordt opgedeeld in een Rookiecamp (tot 16 jaar) en een Normal camp (16+). Hierbij wordt het Rookiecamp begeleid door meerdere begeleiders. Op de berg zullen er lessen (niet verplicht) zijn voor zowel railen als springen van bekende Nederlandse snowboarders. Ook zijn er foto/film-shoots voor de campers die we in het hotel kunnen bekeken worden.

Schrijf je nog snel in via de website en check de Facebook-pagina voor meer informatie.

Voor alle foto’s check je de volgende pagina.

 van