08-03-2016 - Snowboarden, Nieuws

Salomon Spring Camp

Het Salomon Spring Camp is HET Nederlandse snowcamp in de lente. Na het succes van 2012 in Dachenstein en de daaropvolgende jaren zal het camp dit jaar neerstrijken in het Oostenrijkse Ramsau. Het event vindt plaats van 30 april t/m 7 mei 2016 (meivakantie).

De reden achter de keuze voor de lente is simpel: betere sneeuwcondities, langere dagen, minder drukte en het park ligt er geweldig bij! Daarnaast is de keuze voor de gletsjer prettig voor de wat minder ervaren freestylers, dit zorgt namelijk voor een makkelijk overzicht, waardoor verdwalen onmogelijk is!

Vorig jaar vond het Salomon snowcamp plaats in Stubai plaats wat uitgroeide tot een groot succes. Niet alleen het weer was perfect, maar iedereen kon zijn/haar eigen ding doen samen met een groep gelijkgestemde mensen die elkaar allemaal samen aanmoedigde. Hieronder kan je de officiële aftermovie zien van het spring camp.

Het camp wordt opgedeeld in een Rookiecamp (tot 16 jaar) en een Normal camp (16+). Hierbij wordt het Rookiecamp begeleid door meerdere begeleiders. Op de berg zullen er lessen (niet verplicht) zijn voor zowel railen als springen van bekende Nederlandse snowboarders. Ook zijn er foto/film-shoots voor de campers die we in het hotel kunnen bekeken worden.

Voor een dagelijks verslag met foto’s van alle gebeurtenissen kun je vinden op de Facebook-pagina.

 

 van