16-06-2023 - Mountainbiken, Nieuws

Salsa Cassidy – ontmoet McCall

Weggestopt in het centrum van Idaho, is McCall een one-stop-spot voor mountainbikers om alles te rijden, van XC-trails tot steile en technische lijnen met liften. En, zoals lokale ruiters kunnen bevestigen, verwelkom en ze daar iedereen.

Wil je zien wat je mist? De nieuwste film in onze For the Love of Dirt-serie neemt je mee naar de rotsen, wortels en modder van dit juweeltje in centraal Idaho. Kijk nu en begin met het plannen van uw bezoek.

Cassidy

Cassidy is onze 165 mm enduro 29er. Hij is gebouwd om grote terreinen aan te kunnen, of je nu de meest technische afdalingen ter wereld afdaalt of met finesse klimt.

Let op: ze hebben de prijzen op bijna alle Salsa-modellen verlaagd. Dat betekent dat u tot honderden dollars kunt besparen op de Salsa waar u over aan het dagdromen bent.

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van