25-03-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Santini Karma: 50 jaar know-how in nieuwe collectie

Dal 1965, sinds 1965, dus exact 50 jaar is Pietro Santini met zijn eigen fietskledingmerk actief. Destijds als pionier in fietskleding gestart en nu nog steeds een referentie in wielermiddens. Voor de hedendaagse fietser dezelfde basisbehoeften van toen toepassen is nog steeds de doelstelling van Santini.

De Santini Karma outfit is hiervan het nieuwste bewijs. Het Karma fietsshirt is geïnspireerd en ontworpen volgens de snit van de officiële wereldkampioenentrui die ook door Santini wordt gemaakt. Het gebruikte stof is extreem licht en heeft goede ventilerende eigenschappen waardoor volgens Santini een optimaal draagcomfort gegarandeerd wordt.

De bijhorende Karma fietsbroek is uit elastisch Thunderbike Power stof in verschillende ergonomisch voorgevormde panelen samengesteld. Het elastische stof oefent een lichte druk uit op de spieren waardoor een eventuele overbelasting wordt verminderd. Het ergonomisch C3 zeem zorgt voor ventilatie en een 3D gevormde pasvorm.

Karma trui in hoofdzakelijk zwart en wit met geel/rode accenten en vermelding van jaartal 1965, terug verwijzend naar de Santini start van 50 jaar geleden. De trui is al beschikbaar voor 85 euro en de broek voor 114 euro, maar wanneer je deze als combinatie wil aanschaffen betaal je 149 euro.

 van