09-09-2019 - Mountainbiken, Nieuws

SaSuKo 2019!

Dit najaar staat alweer de 6e editie van SaSuKo voor de deur. Het SASUKO FANTESTIC BIKE EVENT 2019 is het testevent van SALSA, SURLY & KONA BIKES met de nieuwe modellen voor 2020. Op twee data zijn we te vinden in België en Nederland, op prachtige bosrijke locaties.
SaSuKo 2019

Iedereen die al onze nieuwe bikes wilt komen testen, nodigen we graag uit in Lage Vuursche en Houffalize. De nieuwste modellen staan er klaar, en de locatie leent zich perfect voor een mooie rit. Ook is er een Bikepacking adventure (met één overnachting) op beide locaties waar je je voor kunt inschrijven. En deze keer zijn er ook mini-Kona’s en voor de allerkleinsten Early Riders om te testen. Dat wordt dus weer een heerlijk weekend door de bossen crossen voor groot en klein!

De Bikepacking adventure is incl. fietstest, bikepacking leentassen van Revelate, overnachting op een sfeervolle kampeerplek, kampvuur gezelligheid en een bescheiden campingontbijt, met een ervaringsdeskundige en gids. Deelname is beperkt tot max. 15 personen, tegen een vergoeding van 25€ per persoon.

Sasuko data:

  • 12 & 13 oktober, Kuil van Drakestein te Lage Vuursche*, Nederland
    vaste route rondom Buiten in de Kuil.
  • 26 & 27 oktober C & P Buitensport in Houfalize, België*
    technisch testparcours in een prachtige omgeving.

Overnachten in een chalet of op de camping bij C&P Buitensport is mogelijk. 
Boeken gaat direct via C&P. (AANRADER!)

Deelname aan het testevent is geheel gratis en inschrijving verloopt via het online inschrijfformulier.

Helm en legitimatie is verplicht. Neem je eigen pedalen mee!

*Op beide locaties is horeca aanwezig en kun je na de inspanning nagenieten met een burger en een biertje.

Meer info over SaSuKo Lage Vuursche vind je hier.
Meer info over SaSuKo Houffalize vind je hier.

Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk opRidersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste mountainbike magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Up/Down!

 van