Save Our Playgrounds – wereldwijde Clean Beach en Trail Dagen

Save Our Playgrounds: doe mee met de wereldwijde Clean Beach en Trail Days, die op 28.04 beginnen. – 01.05.2022 om onze speeltuinen te redden.

Als watersporters en mountainbikers voelen we ons verbonden met onze oceanen, meren, rivieren, bossen en bergen. Om deze sporten te beoefenen die zoveel voor ons betekenen, zijn we afhankelijk van onze natuurlijke omgeving en voelen we ons op onze beurt verantwoordelijk om daarvoor te zorgen. Het “Save Our Playgrounds”-initiatief van Duotone, ION en Fanatic heeft tot doel ons milieu te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties, zodat ook zij kunnen genieten van de natuur en de kracht van onze sport.

In 2022, voor de derde keer sinds de start van ons initiatief, roepen we jullie op om ons te helpen stranden, meren, rivieroevers, bergpaden en bossen schoon te maken in een gezamenlijke inspanning om onze speeltuinen te redden. We beginnen eind april/begin mei en dit jaar mikken we nog hoger, met een Save our Playgrounds-missie voor het hele seizoen. Sluit je aan bij ons wereldwijde initiatief en help ons onze speeltuinen te redden.

Red onze Playgrounds-missie: 28.04. – 30.07.2022 

Kick Off-evenementen wereldwijd: 28.04. – 01.05.2022 

Download de gratis Planet Patrol-app: https://planetpatrol.co/download-our-app/ 

Vind onze missie “Save our Playgrounds” en doe mee. 

Onder alle deelnemers die in de app zijn geregistreerd, verloten we 2x winkelvouchers ter waarde van € 1000 elk voor de producten van onze merken. Gedurende de hele periode van de missie zullen er georganiseerde opruimacties plaatsvinden in verschillende landen over de hele wereld. 

Bekijk de exacte data en plaatsen:

Save Our Playgrounds

DATA EN PLAATSEN

Kick-Off Events

VS zaterdag 30 april 13.00 uur Hood River Event Site (ontmoeten bij de toiletten) Portway Ave – Hood River OR 

VK zaterdag 30 april 10.00-12.00 uur bij “The Beach”, Sea Road, Littlehampton, BN16 2NA  & zaterdag april 30e in Poole op onze H20 demodag 

NEDERLAND Zaterdag 30 april, 10.00-13.00 Zaandvort Beach 

ITALIE Zondag 1 mei Duotone Pro Center, Sicilië 

DUITSLAND Zondag 1 mei Camps Cuxkiters & bij Youth Freestyle Cup Cuxhaven 

& zaterdag 30 april, hele dag bij Altmühlsee & vrijdag 29 april, middag bij Wörthsee Rossschwimme met Stuff4freakz


JE KUNT OOK SAMENWERKEN MET EEN VRIEND EN/OF FAMILIELEDEN OM OP EIGEN HOUTJE OP TE RUIMEN EN DEEL TE NEMEN AAN ONZE MISSIE.

MAAK JE KLAAR

Breng een herbruikbare emmer of herbruikbare vuilniszak mee om het afval op te vangen. Handschoenen komen ook goed van pas.

REGISTREER UW VERZAMELDE AFVAL

Uw verzamelde afval opnemen

  • Gebruik de gratis Planet Patrol-app  om de hoeveelheid verzameld afval te registreren. Je kunt de app gratis downloaden, registreren binnen een minuut, de Boards&More Save our Playgrounds Mission selecteren en beginnen met het verzamelen van afval waar je ook bent!
  • Als je afval ziet, open dan de Planet Patrol-app, maak een foto en tag het soort en merk afval
  • Leg alles vast in de Boards&More Save our Playgrounds Mission in de gratis Planet Patrol-app
  • Scheid wat u ophaalt in recyclebare en niet-recyclebare materialen

DEEL UW ERVARING

Deel uw indrukken met ons via sociale media

Maak tijdens en aan het einde van je Clean Beach Day foto’s van het verzamelde afval en van je team en deel deze indrukken gerust met ons via social media.

#SaveourPlaygrounds @IONACTIONSPORTS , @ION_BIKE @FANATICSUP , @FANATICWINDSURF ,  @DUOTONE.KITEBOARDING , @DUOTONE.WINDSURFING

We voelen dat het onze verantwoordelijkheid is om actie te ondernemen en te doen wat we kunnen om onze speeltuinen te redden voordat het te laat is. En we nodigen iedereen uit om met ons mee te doen! Bedankt voor je ondersteuning! Elke deelnemer neemt deel op vrijwillige basis, zonder betaling en op eigen risico.


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van