25-08-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Scherpe prijzen tijdens Blow Out Sale van Mantel

Een feestje om de start van de najaarsopruiming te vieren: de Blow Out Sale! Verwacht superscherpe prijzen op racefietsen en mountainbikes, knallende acties op fietsonderdelen en een grootse kleding sale. Alléén in de Mantel superstore in Arnhem.

Tijdens deze drie dagen (1, 2 en 3 september) start de outlet. Geen halve aanbiedingen, maar acties op volledige maatseries. Wil je geen enkele aanbieding missen? Schrijf je in via de website van Mantel en ontvang de folder met honderden aanbiedingen als eerste per mail.

Aanbiedingen

 • Racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen
  2016-modellen: extra scherp geprijsd!
 • Scratch & Dent: fietsen en onderdelen met een kleine beschadiging
  Helaas raakt er weleens wat beschadigd in ons magazijn. Maar dat is voor jou natuurlijk een mooie kans om een fiets met een kleine kras voor fikse korting te kopen. Wij verkopen deze immers niet meer als nieuw.
 • Demo onderdelen
  We bouwen regelmatig fietsen om voor klanten die graag andere banden monteren of een ander verzet willen rijden. De onderdelen die wij van deze fietsen afhalen hebben we bewaard voor deze Sale en gaan eruit voor weggeefprijzen.
 • Vele andere scherpe acties
  Nieuwe onderdelen, accessoires en kleding met goede kortingen.

Wanneer?

De Blow Out Sale geldt niet online. Kom dus naar de superstore om te profiteren van de kortingen.

 • Do. 1 september | 09:00 tot 21:00 uur
 • Vr. 2 september | 09:00 tot 21:00 uur
 • Za. 3 september | 09:00 tot 17:00 uur

Meer informatie? Check de website van Mantel of volg hen op Facebook.

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van