12-03-2015 - Snowboarden, Nieuws

Schlern Games 2015

Wat een absurd weekend was het voor de Italiaanse snowboard scene! De Scherl Games vonden voor de derde keer plaats in het perfect gevormde snowpark van Seiser Alm. Met een strakblauwe lucht en het prachtige landschap van de Dolomieten op de achtergrond waren de omstandigheden perfect voor een heerlijke wedstrijd.

De dag begon met de “ANON cash for tricks” wedstrijd. Op vier verschillende jibs gingen de beste Italiaanse jibbers de strijd met elkaar aan voor €500,- cash, die werd uitgereikt door Max „the voice“ Stampfls. Max Zebe, Simon Gruber, Nicholas Bridgman, Sebastian Springeth en good old Tato Chiala waren enkele riders die het publiek vermaakte met een aantal van hun vetste tricks. Na een overheerlijke BBQ bij de plaatselijke Pannetone Bros was het tijd voor het middagprogramma.

Iedereen verhuisde naar de Kicker line, waar het tweede gedeelte van de wedstrijd “The Big Air contest” op het programma stond. Ook hier was weer een mooie geldprijs te verdienen van maar liefst €1000.-. Nicholas Bridgman ging naar huis met de Beste Trick & de Best Overall, terwijl Simon Gruber de Beste Style won. Sebastian Springeth werd beste junior en de award voor beste dame werd door twee dames gewonnen, namelijk Adja Kovacova en Kikka Fazzi.

Bekijk hier de beelden voor een impressie van de wedstrijd!

[youtube id=”Z2eb75c1fY0″]

 

 van