06-01-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Schrijf je in voor de Koos Moerenhout Classic 2014

De Koos Moerenhout Classic zal op zaterdag 24 mei 2014 voor de derde maal verreden worden. De route heeft enkele aanpassingen ondergaan maar start en finish zijn wederom op de markt in het centrum van Steenbergen. De komende edities kunnen deelnemers kiezen uit vier fietsroutes van 85 tot 200 kilometer, tijdens alle routes kan je uiteraard genieten van het mooie landschap. Onderweg zullen diverse verzorgingsposten ingericht worden voor de bevoorrading.

Koos Moerenhout: “Ik ben hartstikke trots dat we met behulp van onze sponsoren en vrijwilligers kunnen uitkijken naar de vierde editie van het gezellige en betrokken fietsevenement dat de Koos Moerenhout Classic  inmiddels is geworden. Ik wil alle fietsliefhebbers dan ook graag uitnodigen om het nieuwe jaar te starten met een sportief voornemen en in te schrijven voor de editie van dit jaar”.

De voorinschrijving van het evenement is inmiddels geopend en tot 2 mei kan je je inschrijven via de website van de Koos Moerenhout Classic, uiteraard is hier ook veel meer informatie terug te vinden.

 van