20-04-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Schrijf je op 22 april alsnog in voor de 45e Ronde van Noord-Holland

De voorinschrijving voor de 45e editie van de Ronde van Noord-Holland is gesloten. Zoals gebruikelijk maakten duizenden fietsliefhebbers gebruik van de optie om tegen een speciaal tarief in te schrijven voor deze voorjaarsklassieker. Deelnemers kunnen bovendien een gratis proefexemplaar van Wielrenblad ontvangen, in samenwerking met Le Champion. 

De Ronde van Noord-Holland start vanuit Hoorn, Alkmaar en Oostzaan. Fietsliefhebbers die de voorinschrijving gemist hebben kunnen gebruik maken van de na-inschrijving op 22 april. Voor meer informatie en tarieven kun je terecht op de website www.rondevannoordholland.nl

De Ronde van Noord-Holland wordt dit jaar voor de 45e keer georganiseerd. De oudste fietsklassieker van Le Champion start dit jaar vanaf drie locaties en kent vier verschillende afstanden: 40, 60, 110 en 160 km. Van de genietende toerfietser tot de sportieve wielrenner: voor iedereen kent de Ronde van Noord-Holland een geschikte afstand. Kom genieten van de voorjaarsklassieker die jij niet mag missen en schrijf je in!

Leden van Le Champion en de NTFU ontvangen korting op hun na-inschrijving. De betaling kan per pin en contant voldaan worden bij de inschrijfbalies op de startlocatie van jouw voorkeur. Inschrijven voor de 40 en 60 kilometer kan tot 12.00 uur. De na-inschrijving voor de 110 kilometer sluit om 10.00 uur en tot 9.00 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven voor de 160 kilometer.

Wielrenblad Ronde van Noord-Holland

 van