02-05-2019 - Nieuws, Wielrenblad

Schwalbe Experience – Win golden tickets!

Schwalbe organiseert 19 mei een exclusief fietsevenement; de Schwalbe Experience Day! Voor een selectief groepje fietsers, haar eigen werknemers en partners beloofd het een dag vol fietsplezier te worden. Hier kan jij bij zijn!

Deze dag start, na ontvangst met koffie, met diverse fietstochten van 40km en 80km op de racefiets en een MTB tocht onder leiding van de rijders van SEG Racing Academy Team. Schwalbe heeft uitdagende routes gemaakt waarbij men in kleine groepen, onder begeleiding van de profrenners van Seg Racing, in verschillende snelheidsniveaus kan meerijden.

Na afloop van de fietstocht is iedereen welkom op het event terrein voor lekkere hapjes, drankjes en live muziek. Daarnaast is er op deze dag gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij Schwalbe Nederland. Tijdens deze open dag laat Schwalbe je de ins- en outs zien van het verwerken van miljoenen banden per jaar. Na afloop gaan de deelnemers weg met een prachtig gevulde goodybag.

Wij van Wielrenblad mogen 5×2 Golden tickets weggeven! Kans maken?

Laat ons in de reacties op Facebook, Instagram, onder dit bericht of via een Email (info@soulonline.nl) het volgende weten;

  • Met wie zou jij hier graag heen willen gaan?
  • Wat is jouw favoriete Schwalbe band en waarom?

Weet jij of je buddy het antwoord op deze vragen? Stuur dit dan snel op en wie weet rijden jullie dan samen op het fietsevenement op 19 mei!

 van