16-03-2022 - Mountainbiken, Nieuws

Schwalbe plaatst eerste MTB Reparatiestation

Hoofddorp – In navolging van haar doel om het trail onderhoud van parcoursen te ondersteunen heeft fietsbandenmerk Schwalbe, in samenwerking met de Dunebikers, het eerste Schwalbe reparatiestation bij het MTB-parcours in Zandvoort geplaatst.

Reparatiestation

Met de vernieuwing van de mountainbike karkassen in 2021, genaamd Decade of Super, werd elk mountainbike karkas gekoppeld aan een superheld. “De ware helden van de mountainbikesport echter zijn de trailbouwers, verenigingen en vrijwilligers die zorg dragen voor het behoud en onderhoud van de parcoursen. Zij zorgen ervoor dat alle bikers deze mooie sport kunnen beoefenen op diverse MTB-parcoursen, aldus Stefan Treling, Commercieel Directeur Schwalbe.

Schwalbe sponsort sinds vele jaren diverse MTB verenigingen en parcoursen. In samenwerking met de Dunebikers is op het spectaculaire Zandvoortse parcours nu het eerste Schwalbe Reparatiestation van Nederland geplaatst. Verschillende verenigingen hebben inmiddels ook al hun interesse voor het reparatiestation uitgesproken. Binnenkort zullen dan ook meerdere Schwalbe reparatiestations te vinden zijn bij MTB-parcoursen.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram! Up/Down magazine #1 2022 is uit, deze is te bestellen in de Soulwebshop!

 van