29-10-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Sealskinz Halo Overschoenen

Sealskinz helpt je te kleden tegen de soms slechte weersomstandigheden in Nederland. De Halo overschoen van Sealskinz heeft niet voor niets een prestigieuze ISPO-award gewonnen in de categorie outdoor-accessoire. De overschoen is voorzien van een ledlampje dat geïntegreerd is in de hiel, wat maakt dat je steeds veilig kan fietsen en gezien wordt in het verkeer.

De Halo is beschikbaar in zowel een neopreen uitvoering (gesloten onderkant) als een lightweight versie (open onderkant). Deze laatste is ook beschikbaar in een hi-vis kleur naast de klassieke zwarte kleur. De ritssluiting is aan de zijkant geplaatst waardoor  je de overschoen nog gemakkelijker kan aan- en uittrekken.

 

[youtube id=”vD9hlZU1HP0″]

 

Er zijn twee essentiële zaken waar een fietser bezorgd over moet zijn: veiligheid en bescherming tegen kou en regen. Laat de Halo overschoen nu net deze twee zaken combineren. Deze overschoen biedt de ideale bescherming aan de fietsende weggebruiker en zorgt voor extra visibiliteit. Een ideale overschoen voor woon-werkverkeer dus!

Het ledlampje kan gebruikt worden in drie verschillende standen, biedt een zichtbaarheid tot 500 meter en gaat 240 uur mee. Voor meer informatie over de gehele collectie en deze producten kun je natuurlijk terecht op de website van Sealskinz. Check daarnaast ook zeker even bovenstaande video, voor een impressie van deze innovatieve technologie.

  • Prijs: € 52,50

Sealskinz_Halo_Wielrenblad_003

 

 van