21-02-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Sealskinz voorjaar tips

Zaterdag 27 februari is het weer zover. De eerste Vlaamse klassieker van het jaar, Omloop Het Nieuwsblad, zal dan plaatsvinden. Dit is voor veel mensen ook het startschot om hun stoute fietsschoenen aan te trekken en de fiets weer van stal te halen! 

Ondanks dat de eerste warme zonnestralen alweer te voorschijn zijn gekomen kan het nog flink koud zijn op de fiets rond deze tijd van het jaar. Om de vroege fietser hierop voor te bereiden kregen wij van Sealskinz een lijstje met tips. Zodat het ook in deze tijd van het jaar goed vertoeven is op de fiets.

Stretch Fleece Nano Glove

De Stretch Fleece Nano Glove maakt gebruik van de Nanosealz technologie en biedt een waterafstotende werking. Desondanks blijven de handschoenen het ademend vermogen en de zachtheid behouden.

De handschoen komt o.a. met een dubbele manchet die zorgt voor een goede aansluiting. De Pull on tab zorgt dat de handschoen gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Ook heeft de handschoen Tab op de duim en wijsvinger, waardoor je je smartphone kan gebruiken. Het Chevron patroon op de handpalm zorgt ook bij nat weer voor een goede grip. Door de Nanosealz behandeling heeft de handschoen een waterafstotend vermogen en een kortere droogtijd.

De winkeladviesprijs bedraagt €36,-.

Meer informatie vind je hier.

Sealskinz Stretch Fleece Nano Glove - Black

All Weather Cycle Glove

De All Weather Cycle Glove is de best verkochte Sealskinz handschoen in het Bike assortiment vanwege zijn waterdichtheid, winddichtheid en ademend vermogen. De naam zegt het al: deze handschoen is geschikt om te gebruiken in bijna alle types weer.

De handschoen biedt bescherming en comfort. Verder heeft de handschoen dankzij de anti-slip een goeie grip en een goeie balans tussen warmte en ademend vermogen. Daarnaast beschikt ook deze handschoen over touchscreen tabs, waardoor je je smartphone kunt bedienen zonder de handschoen uit te trekken.

De winkeladviesprijs bedraagt €57,-.

Meer informatie vind je hier.

Sealskinz All Weather Cycle Gloves

Overschoenen

Overschoenen zijn items die een heel jaar door gebruikt worden. Het overschoen assortiment van Sealskinz bestaat uit Lightweight- en Neopreen uitvoeringen. Beide types overschoenen zijn gemaakt van waterafstotend materiaal die bescherming biedt tegen de regen. En dankzij een strook achter de rits word het water nog beter tegengehouden. Verder zijn de schoenen voorzien van een lus om de overschoen goed aan te trekken en een siliconen afsluiting op de enkels.

Reflecterende logo’s en stroken zorgen voor verhoogde zichtbaarheid. De hiel en tenen zijn afgewerkt met Kevlar voor een stevigere overschoen.
Zowel de lightweight als de neopreen uitvoering zijn verkrijgbaar met zowel open- als gesloten onderkant. De Neoprene open sole versie is beschikbaar in de Hi Vis kleur.

De winkeladviesprijs bedraagt €40,-.

Meer informatie vind je hier.

Sealskinz oversok

 van