21-03-2019 - Kitesurfen, Nieuws, uncategorized

Van den Berg Surf – Season KICK-OFF

Zaterdag 6 april organiseert Van den Berg Surf in Hoorn een feestelijke dag waarin het ‘kitesurfseizoen’ wordt afgetrapt. Grote merken waaronder Slingshot, Duotone, Naish, F-One, Flysurfer, Airush en Mystic zullen hun nieuwste gear meenemen en klaar staan voor al jouw vragen. Ook Youri Zoon en Kevin Langeree zijn aanwezig voor een presentatie. 

De hele dag staat in het teken van kitesurfen. Voor beginnende en gevorderde kitesurfers valt er genoeg te beleven. Ben je beginnend kitesurfer en ben je op zoek naar tips? Kitesurfschool Kitefeel staat klaar om je bij al je vragen te helpen. Maar ook de mannen van Lieuwe Boards zijn aanwezig en geven antwoord op de vraag; ‘Hoe wordt een twintip gebouwd?’ Flysurfer deelt zijn expertise over het kiten in low-wind, F-One twintip- en foildesigner Charles Bertrand komt over uit Frankrijk om te praten over foils. Kortom te veel om op te noemen!

Hieronder vind je een korte opsomming van wat er allemaal staat te gebeuren;

Van den Berg Surf

– Deelnemende merken en organisaties: Duotone, ION, Flysurfer, Mystic, F-One, Manera, Naish, Airush, Slingshot, Lieuwe, Moses, Mbs, Levitaz, Kitefeel, Cios Haarlem, NKV, Hoek tot Helder, Looping Good.

– Datum: zaterdag 6 april

– Locatie: Van den berg surf | kernweg 1 | 1627 lc | hoorn

– Tijd event: Start: 09:00 uur.

 

Voor meer Kiteboard reviews, nieuws, Tips & Tricks, leervoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste Kiteboard magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Acces!

 van