12-01-2011 - Snowboarden, Nieuws

Sebastian ‘Toots’ Toutant tekent bij bij O’Neill

 

 

De Canadese freestyle specialist Sebastian Toutant, beter bekend als Seb Toots, heeft zijn contract met O’Neill verlengd met 5 jaar.

 

De 18 jaar oude snowboarder ondertekende het contract in bijzijn van een grote groep fans tijdens de O’Neill Evolution in Davos, Zwitserland. Vlak daarna won hij de Slopestyle op de TTR World Snowboard Tour.

 

‘O’Neill staat al sinds het begin achter me, dus deze vernieuwde samenwerking betekend veel voor mij’, aldus Seb. ‘Ik ben stoked met het bedrijf, haar mensen en de geweldige signature producten die ik samen met hen heb gemaakt. Ik ben er zeker van dat de komende 5 jaar weer geweldig zullen zijn, net als de afgelopen 5 jaar!’

 

Seb tekende in 2005 zijn eerste contract bij O’Neill, en in deze 5 jaar is hij uitgegroeid tot een van de beste freestyle snowboarders ter wereld. Hij verlegd grenzen en zet nieuwe standaarden in de sport.

 

‘Wij zijn extreem trots dat wij het contract met Seb met 5 jaar hebben kunnen verlengen’ Aldus Bernhard Ritzer, O’Neill Director Global Sports Marketing. ‘Omdat we al achter hem staan sinds hij een ‘rookie’ was zijn we erg blij met deze vernieuwde samenwerking en de mogelijkheid om samen verder te groeien. We zijn blij dat we hem kunnen bijstaan in een gigantische snowboard carriere die voor hem in het verschiet ligt’

 

 van