18-08-2011 - Snowboarden, Nieuws

Seizoensopening Hintertux Saiko

SAIKO presenteert de Hotzone Opening, HET evenement om jouw winterseizoen mee te beginnen. Geen halve dagen omdat je liever op het terras zit, maar zo veel mogelijk afdalingen maken omdat je echt geen genoeg van het snowboarden kan krijgen! Van 30 september t/m 3 oktober staan op de Hintertux gletsjer alle snowboards van de betere merken voor jou klaar om getest te worden. Iedere dag profiteer jij van BBQ’s, muziek, Deejay’s, party’s en demo’s, dit is het evenement om bij te zijn met je vrienden en familie, mis het niet!

Hintertux Gletsjer
De gletsjer van de Hintertux ligt er in oktober mooi bij, sneeuw gegarandeerd, ook begin oktober! De Hotzone opent opnieuw het funpark dat natuurlijk perfect geshaped is voor dit evenement. Er ligt ook een Minishred Rail line, ideaal voor freestyle beginners en ook leuk voor gevorderde rijders. Dankzij de brede en lange pistes is de Hintertux perfect om de nieuwe boards van 2012 uitvoerig te testen.

Testcentrum van Hotzone
De Hotzone heeft een uitgebreid testcentrum neergezet. Hier kan iedereen gratis de nieuwste boards testen. De merken die er zijn vertegenwoordigd zijn oa. Ästhetiker, Bataleon, Burton, DC, Forum, Gnu, K2, Lib Tech, Nitro, Oakley, Ride, Rome, Salomon, Stepchild, Technine en meer!

Funpark van Betterpark
Het park staat bekend om de kwaliteit van de grote, medium en kleine schanzen. Ideaal voor boaders van ieder niveau die graag door de lucht vliegen. Naast schanzen zijn er dit jaar een hoop nieuwe rails en boxen bijgekomen! De ‘jib line’ bestaat onder andere uit een downrail, flatrail, donkey, cannon, rainbow box, c box, flat-down box en butter box. Genoeg voor iedere freestyler, beginner of gevorderd!

Meer info en prijzen op saiko.com

[youtube id=”Op9tLrv4Gs8″ w=”615″]

Facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=174674745928689


 van