02-06-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Selle Italia Premium Stores geopend

Verschillende fietsenspeciaalzaken worden Selle Italia Premium Stores. In een Selle Italia Premium Stores proef je de Italiaanse passie voor fietsen die is omgezet naar de beste en mooiste zadels.

Een Premium Store is gespecialiseerd in Selle Italia met een compleet assortiment aan zadels, de idmatch meetapparatuur, de testzadels en Selle Italia Smootape stuurlint.

In de Selle Italia Premium Stores vind je het Selle Italia zadel dat bij jou past. In de winkel wordt de maat van het zadel bepaald met behulp van de idmatch Smart Caliper. Aan de hand van deze maat en uw wensen wordt een advies gegeven. De Premium Stores beschikken ook over een Test Center, dit houdt in dat er testzadels beschikbaar zijn.

Met dezelfde passie voor de wielersport hebben de ontwerpers van Selle Italia ook stuurlint ontwikkelt. Naast de beste zadels maakt Selle Italia ook Smootape stuurlint. Dit stuurlint ligt bijzonder netjes om het stuur door de asymmetrische uitsnijding. Verder biedt de padding een uitstekend comfort en is de toplaag van stevig materiaal voor de beste grip.

Kortom, in de Selle Italia Premium Stores maak je als klant kennis met de Italiaanse wielerpassie en vind je het zadel wat bij jou past.

Je vindt alle Selle Italia Premium Stores binnenkort, de website van Sella Italia.
1. Egbert Egberts in Borger
2. Minnaar wielersport in Middelburg
3. Jansen Wielersport in Heinkenszand
4. CUBE Store in Vlaardingen
5. Cor Mantel in Amsterdam
6. Wagenberg Tweewielers in Overasselt
7. Bakker Racing Products in Nederweert
8. Mutsaars Bikes in Schijndel
9. Bike Center Den Bosch
10. Bike-life in Roden
11. Dasia in Haarlem


Wil jij het laatste nieuws, reviews, routes, producten en tips en tricks thuis op lezen? Word dan voor het gemak abonnee op Wielrenblad. Nabestellen van Wielrenblad kan in de webshop. Digitale uitgaven van Wielrenblad zijn ook altijd verkrijgbaar in onze Soul Kiosk App. Natuurlijk kan je Wielrenblad ook volgen op Facebook of Instagram.

 

 van