28-05-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Selle Italia SLR Superflow

Dit zadel van Selle Italia valt direct op door het open design en het carbon zadeldek. Dit maakt het de Selle Italia SLR Superflow fietszadel licht, erg mooi en comfortabel.

  • Lichtgewicht en strak Italiaans design
  • Comfortabel door Shock Absorber

Dit zadel kent twee speciale technieken. De meest opvallende techniek is de Selle Italia SLR Superflow, dit is de benaming van de grote uitsparing in het midden van het zadel. Hierdoor wordt de druk op de weke delen tot het minimum beperkt. Wanneer er hard gereden wordt, dan kantelt het bekken naar voren. Zeker op dat moment biedt de Superflow verlichting voor het zitvlak. Het tweede kenmerk is de `Shock Absorber`. Deze techniek tussen de schaal van het zadel en het dek absorbeert schokken. Zeker op de mountainbike is dit een gewenste eigenschap. De SLR Superflow maat S weegt slechts 185 gram.

Sella Italie

Kortom, de SLR Superflow combineert stijl met comfort en lichtgewicht. Het zadel is verkrijgbaar bij de betere fietsenwinkel.

Gewicht:           185 gram
Prijs:                 €199,90

De SLR familie van bestaat uit 22 modellen, het verschil tussen deze modellen is het materiaal en de vorm. De voordeligste is de SLR TM voor €104,90. Het top model is de SLR C59 voor €449,90.


Wil jij het laatste nieuws, reviews, routes, producten en tips en tricks thuis op lezen? Word dan voor het gemak abonnee op Wielrenblad. Nabestellen van Wielrenblad magazine kan in de webshop. Digitale uitgaven van Wielrenblad zijn ook altijd verkrijgbaar in onze Soul Kiosk App. Natuurlijk kan je Wielrenblad ook volgen op Facebook of Instagram.

 

 van