14-04-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Selle San Marco blijft sponsor van de Granfondo New York

Op 17 mei 2015 zal de vijfde Campagnolo Granfondo New York plaatsvinden. Selle San Marco is trotse sponsor van dit internationaal bekende fietsevenement met een Italiaans karakter.

Selle San Marco heeft een nieuwe overeenkomst bereikt met de Granfondo New York organisatoren. Dit betekent dat het merk GFNY Selle San Marco nog minstens een aantal jaren zichtbaar zal zijn. Selle San Marco geeft aan dat de sponsoring met GFNY meer is dan sponsoring en zelfs een vriendschap is geworden gebaseerd op dezelfde waarden. GNFY mede-oprichter Uli Fluhme bevestigt: ”Het is een eer voor ons om zo een vooruitstrevend bedrijf op te bellen en de werknemers vervolgens aan te spreken als vrienden. Selle San Marco heeft een sleutelrol gespeeld in de wielergeschiedenis en zal met zijn vooruitstrevende technologieën belangrijk blijven. We zijn blij om de GFNY deelnemers een breed scala aan customized zadels aan te bieden.”

Selle italia IT1

Selle San Marco is zich bewust van de aantrekkingskracht van dit evenement en de groeimogelijkheden van een van de meest internationale Granfondos in de wereld. De Granfondo heeft ‘s werelds meest internationale wielerpeloton met fietsers uit meer dan 70 landen en 48 Amerikaanse staten. Sinds het seizoen 2014/2015 heeft GFNY ook GFNY WORLD events in Italië, Mexico, Puerto Rico, Colombia en Barcelona. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst een GNFY kampioenschap gehouden. Het eerste GNFY event van seizoen 2015/2016 is de GFNY Mont Ventoux op 28 juni.

Net al bij de vorige edities van Campagnolo Granfondo New York heeft Selle San Marco een officieel custom fietszadel gemaakt. Dit jaar is dit de nieuwe Mantra, welke gebaseerd is op de nieuwe race-modellen van de Selle San Marco collectie. Het zadel is verkrijgbaar op de website van Selle San Marco en op de GFNY website.

 

 van