SERIAL 1 E-BIKES GEBRUIKT GOOGLE CLOUD’S NIEUWE INTELLIGENT PRODUCT ESSENTIALS OM SLIMMERE PRODUCTEN TE BOUWEN

Serial 1 is hiermee een van de eersten die dit nieuwe platform inzet voor slimme productontwikkeling

MILWAUKEE – 13 oktober 2021 – De premium e-bikebouwer Serial 1 kondigt vandaag een samenwerking aan met Google Cloud om gebruik te maken van hun nieuwe Intelligent Product Essentials-oplossing, een end-to-end softwareoplossing waarmee bedrijven voorspellende, proactieve en intelligente functies kunnen lanceren die bedrijfsresultaten stimuleren.


Serial 1 is een van de eerste bedrijven die Intelligent Product Essentials inzet en zal hiermee de gebruikersapp ontwikkelen. Ze willen hiermee de gebruiker in staat stellen hun e-bike ervaring nog persoonlijker te maken.

“Onze samenwerking met Google Cloud helpt ons om onze visie te realiseren en de manier waarop de wereld zich verplaatst te veranderen en tegelijkertijd onze gebruikers blij te maken”, zegt Jason Huntsman, president van Serial 1. “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze visie snel en efficiënt te realiseren.”Door gebruik te maken van de expertise van Google Cloud op het gebied van AI en analyse, stelt Intelligent Product Essentials Serial 1 in staat om zowel geïntegreerde als mobiele technologische oplossingen te ontwerpen die op intelligente wijze Serial 1 eigenaren helpt om hun fietsen direct te verbinden met de klantenservice.“Bij Serial 1 zijn we vastbesloten om gebruikers de meest eenvoudige en intuïtieve manier te bieden om het plezier, de vrijheid en het avontuur van een e-bike te ervaren,” zegt Aaron Frank, Brand Director van Serial 1. “Connectiviteit is een belangrijk onderdeel van die missie en door samen te werken aan de integratie van Intelligent Product Essentials in onze e-fietsen kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten genieten van de best mogelijke gebruikerservaring.”


Serial 1 e-bikes zijn ontwikkeld vanuit een ongeëvenaarde kennis van tweewielers en zijn ontworpen om veel voorkomende zwakke punten in het ontwerp van e-bikes op een innovatieve en elegante manier aan te pakken. Ga voor meer informatie naar www.serial1.com of download de Serial 1 persmap

Over Serial 1 Serial 1 biedt eersteklas elektrische fietsen die worden gekenmerkt door intelligent en mensgericht design. Ze worden gemaakt met behulp van de meest geavanceerde fietstechnologie om de meest eenvoudige en intuïtieve manier te creëren om het plezier, de vrijheid en het directe avontuur te ervaren tijdens het rijden met een elektrische fiets met trapondersteuning. Ga voor meer informatie naar https://serial1.eu.

 van