Serial 1 tweede generatie lancering

Serial 1 is een Google Cloud eMobility-partner; de nieuwe e-bikes zijn voorzien van Google Cloud-connectiviteit via de nieuwe Serial 1 app voor meer gemak en veiligheid. Met de Serial 1 tweede generatie word deze ervaring nog beter!

17 mei 2022 lanceert Serial 1 zijn tweede generatie /CTY e-bikes met Google Cloud-connectiviteit. Dit om de e-bike ervaring van Serial 1 nog verder te verbeteren. Deze nieuwe functies leggen essentiële ritgegevens vast, verbeteren de beveiliging van je fiets en de veiligheid voor de rijder aanzienlijk en maken het gemakkelijker dan ooit om van elke rit te genieten.

serial 1 tweede generatie

“We zijn trots op dat Google Cloud Serial 1 heeft geselecteerd als e-mobility partner,” zegt Aaron Frank, Brand Director bij Serial 1. “Dit betekent dat Serial 1 de nieuwe Intelligent Product Essentials softwareoplossing van Google Cloud zal integreren in zijn e-bikes, waardoor voorspellende, proactieve en intelligente functies mogelijk worden die zorgen voor een betere e-bike ervaring.”

“Het is spannend om te zien hoe Serial 1 de beleving verbetert met data en analyses,” zegt Matthias Breunig, Director Global Automotive Solutions van Google Cloud. “We zijn blij dat we Google Cloud’s Intelligent Product Essentials oplossing naar Serial 1 rijders kunnen brengen en kunnen helpen de e-bike ervaring te bieden die veilig en persoonlijk zijn.”  

Met app-gestuurde beveiligingsfuncties, Google Maps navigatie en real-time ritgegevens dient de Serial 1 app als de perfecte rit assistent voor je Serial 1. De connectiviteitsfuncties zijn:

  1. Geïntegreerde digitale beveiliging met uiterste precisie: Met Serial 1’s Pinpoint Mode ingeschakeld hebben klanten de mogelijkheid om hun Serial 1 e-bike nauwkeurig te volgen, te controleren en digitaal te vergrendelen, waar de fiets ook is.
  2. Routeplanning en navigatie: Met de integratie van de huidige Google Maps Platform Turn-by-Turn navigatiegegevens kunnen Serial 1 app-gebruikers gemakkelijk de beste fietsroutes plannen.
  3. Dashboard met real-time ritgegevens: Van snelheid tot mate van ondersteuning, van afstand tot actieradius, elk detail van je rit is eenvoudig af te lezen. Elke keer dat je een rit hebt voltooid, ontvang je een samenvatting en kun je rit- en prestatiegegevens vergelijken. 
  4. Ingebouwde USB-lader: Alle Serial 1 /CTY e-bikes zijn vanaf dit jaar uitgerust met een geïntegreerde USB-C lader die zich onder de stuurpen bevindt voor het opladen van een smartphone die bijvoorbeelde  Serial 1 app aan heeft staan.
Serial 1 tweede generatie

Naast cloud-gebaseerd datamanagement is de Serial 1 tweede generatie /CTY-platform uitgerust met de meest geavanceerde connectiviteits hardware die beschikbaar is om de meest betrouwbare verbinding te garanderen. Een geïntegreerd Internet of Things (IoT) apparaat maakt verbinding mogelijk via niet alleen Bluetooth, maar ook met behulp van het mobiele datanetwerk en GPS. Dit om ervoor te zorgen dat je op betrouwbare wijze toegang hebt tot jouw fiets, zelfs wanneer die niet in de buurt is. Deze nieuwe functies – plus spannende nieuwe kleuropties voor alle modellen – geven een volledig overzicht van de veranderingen van de Serial 1 tweede generatie /CTY-fietsen. Verwacht ze halverwege mei bij Serial 1-dealers over de hele wereld.

Voor meer informatie over deze fietsen klik hier.

Over Serial 1

Serial 1 biedt eersteklas elektrische fietsen die worden gekenmerkt door intelligent en mensgericht design. Ze worden gemaakt met behulp van de meest geavanceerde fietstechnologie om de meest eenvoudige en intuïtieve manier te creëren om het plezier, de vrijheid en het directe avontuur te ervaren tijdens het rijden met een elektrische fiets met trapondersteuning. Ga voor meer informatie naar https://serial1.eu.


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoerWord abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van