26-05-2017 - Surfen, Nieuws

SeventyOne Percent

In het Baskische gebied van Zuid-Frankrijk vindt SeventyOne Percent zijn oorsprong. Twee vrienden met een gezamenlijke passie, namelijk surfen. Na jaren samen te surfen kwamen Marc Levy en Raphaël Vannier met het idee om een productlijn op te zetten die de surfer beschermen voor, tijdens en na het surfen. 

SeventyOne Percent Sun Stick

De Seventyone Percent Sun Stick is perfect geschikt voor zonnige dagen op het water. De huid blijft gehydrateerd en beschermd tijdens langdurige blootstelling aan de zon dankzij karité boter en tepezocohuite extract die de huidcellen actief herstellen. De Sun Stick is compact, praktisch en geeft de perfecte bescherming. Niet alleen tegen de zon maar ook tegen kou, wind en het zoute water.

De Sun Stick is verkrijgbaar voor €14,50 bij onder andere HartBeach Scheveningen, Noordzee Boardstore, en Hightide Surfshop.

Eco Sun Shield

De Eco Sun Shield is te gebruiken tijdens alle outdoor activiteiten. De Sun Shield beschermt je huid tegen tegen de zon, kou, wind en zout water. Ook de Sun Shield wordt gemaakt met o.a. de huidcel herstellende karité boter en tepezocohuite.

De Eco Sun Shield is verkrijgbaar voor €18,95 bij onder andere HartBeach Scheveningen, Noordzee Boardstore, en Hightide Surfshop.

seventyone percent eco sun shield 1

The Bomb Shot

The Bomb Shot, voor als je net wat meer paddel power nodig hebt. The Bomb Shot wordt gemaakt van enkel natuurlijk ingrediënten die bekend staan om hun energie- en weerstandverhogende eigenschappen.

Guarana is het meest bekend dankzij de natuurlijk stimulerende eigenschappen, dankzij de zaden die vol zitten met cafeïne. Maca is een Peruviaanse wortel die vol zit met vitamine B en C. Daarnaast bevat de wortel ook vitamine B1, wat helpt bij het omzetten van glucide in energie. Daarnaast is vitamine B1 essentieel om je zenuwstelsels en spieren optimaal te laten werken. Acai is een Braziliaanse fruitsoort die volzit met vitamine E en B1, proteïne en ijzer. De vrucht staat ook bekend om zijn antioxidante werking.

The Bomb Shot is te koop op de website van SeventyOne Percent. Voor €30,- krijg je 14 shots.

Alle producten van SeventyOne Percent zijn Eco Friendly en een deel van de opbrengsten gaat naar het goede doel ‘’SURF RIDER FOUNDATION’’. Voor meer informatie bekijk de website.

 van