11-09-2014 - Skiën, Nieuws

Shades of Winter: Pure – All woman freeski movie

Als we jong zijn jagen we met de nieuwsgierigheid van een kind, zonder aarzeling onze dromen na. Dit doen we vanuit de behoefte om het gevoel van ‘living in the moment’ te ervaren. 

Het volwassen bestaan gaat soms gebukt onder de verantwoordelijkheid en het besef van de complexiteit van het leven. Toch zijn we nog steeds gedreven om constant te zoeken naar de bijzondere momenten. Momenten waarin we puur geluk, onafhankelijkheid, angst en vrijheid ervaren. Deze momenten pushen je om je grenzen te blijven verleggen.

Pure is de tweede Shades of Winter film van de Oostenrijkse freeskiër en filmmaakster Sandra Lahnsteiner. In de film neemt het vrouwelijk gezelschap, bestaande uit buitengewoon goede skiërs, de kijkers mee op reis naar onaangetaste avonturen en gaan ze op zoek naar deze bijzondere momenten. Check alvast even onderstaande trailer.

[youtube id=”0zrB1Opfavw”]

Ben je enthousiast geworden en wil je de hele film zien? Kom dan 10 oktober naar iF3 The Hague, het internationale freeski film festival in Pathé Buitenhof. Voor meer informatie kun je hier terecht.

 

 

 van