20-10-2015 - Nieuws, Wielrenblad

SHIMANO BENELUX WINT BIKE MOTION PUBLIEKSPRIJZEN

Shimano Benelux heeft een succesvolle Bike MOTION Benelux in Utrecht afgesloten met twee publieksprijzen. In de categorie Fietsonderdelen ging de award naar de Shimano Deore XT MTB componentengroep, in de categorie Kleding naar het Pearl Izumi P.R.O. SS regenjack. Met het winnen van de awards kwam er een prachtig slot aan vier drukke en goede beursdagen in de Jaarbeurs.

Shimano Deore XT MTB: “Gehoopt, maar niet verwacht”

De Shimano Deore XT groepset pakte de publieksprijs in de categorie Fietsonderdelen. “We hadden op de award gehoopt, maar het niet verwacht”, zegt Mike Smink, Sr. Marketing Manager van Shimano Benelux. “XT is de meest gebruikte Shimano MTB-groep en wordt, blijkt nu, zeer gewaardeerd door de consumenten. Dat maakt het extra leuk om deze publieksprijs te mogen winnen. We zijn er erg blij mee.”

Schakelen gaat met XT nog gemakkelijker en stabieler. De versnellingscombinaties zijn rider-tuned, wat betekent dat er voor ieder type rijder een perfecte aandrijflijn beschikbaar is. De 11-speed aandrijflijn is in te zetten als 1×11, 2×11 of 3×11.

Pearl Izumi P.R.O. SS regenjack: “Fantastisch”
In de categorie Kleding ging de award naar het P.R.O. SS regenjack van Pearl Izumi. Dit super veelzijdige jack is ideaal voor de dagen wanneer het weer en het tempo snel veranderen. Met een sterk geprofileerde pasvorm, waterdicht maar toch uiterst ademende materialen en de typerende korte mouwen beschermt dit jack het bovenlichaam tegen wind en regen, en voorkomt daarbij oververhitting.

Het Pearl Izumi kledingteam vindt het ‘fantastisch’ om de publieksprijs te winnen. De regenjack is perfect voor typisch Nederlandse weer. De jas is waterdicht, de naden zijn getaped en de prijs-kwaliteit verhouding stijgt uit boven het grote aanbod regenjacks voor racefietsers.

Winnende producten op Bikegear.cc
Alle informatie over Shimano Deore XT en het Pearl Izumi regenjack is terug te vinden op de website www.bikegear.cc, waar de volledige 2016 catalogus is terug te vinden met de merken van Shimano Benelux.

BM Awards

 van