Shimano Experience Center breidt Bike Testing-vloot uit

Vanaf 2 maart is Orbea het tweede fietsmerk dat zich heeft aangesloten bij de groeiende Bike Testing-vloot van het Shimano Experience Center.

Shimano Experience Center

In maart heeft Orbea al 15 gloednieuwe Rise H10 E-MTB’s afgeleverd, deze fietsen staan te wachten op de eerste testers. Binnenkort wordt de vloot uitgebreid met 10 Terra M20i gravelfietsen.

Het concept van Bike Testing in het Experience Center is bedoeld om consumenten in staat te stellen een reeks verschillende fietsen en merken uit te proberen.

Het testen is geen ‘klein rondje om de parkeerplaats’ maar een volledige ervaring compleet met fietsadvies, maataanpassing en technische uitleg, zodat rijders kunnen genieten van een hele dag fietsen in de Limburgse heuvels.

Met mooie beklimmingen en afdalingen om racefietsen, gravelbikes of (e-)mountainbikes te testen, is het Shimano Experience Center een perfecte locatie voor potentiële fietskopers. Bovendien heeft het Shimano Experience Center, nu Orbea zich bij Canyon aansluit, een assortiment van meer dan 100 fietsen in meerdere maten beschikbaar om te testen.

Er zijn meerdere fietsroutes die starten en eindigen bij het Shimano Experience Center en zijn goed bewegwijzerd zodat je bijna* gegarandeerd een fantastische fietservaring hebt, zeker als je je rit kunt afsluiten met een warme douche, een kopje koffie en een stukje vlaai, of een van de vele andere mogelijkheden.

Als je zo enthousiast bent over je proefrit dat je de fiets wilt kopen, zal het personeel van het Shimano Experience Center je helpen een dealer naar keuze voor het door jou gekozen fietsmerk te vinden.

Ga voor meer informatie over het Shimano Experience Center naar de website, klik hier voor de website. Hier kunt u ook direct een fiets kunt reserveren. Het Shimano Experience Center is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 18.00 uur.


Voor meer wielren en mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad of UP/DOWN en volg ons op Facebook en Instagram!

 van