Shimano Experience Center eerste testlocatie Canyon in Nederland.

Vanaf vandaag is er eindelijk een mogelijkheid om Canyon bikes te testen op Nederlandse bodem. In het prachtige Zuid-Limburgse Valkenburg, aan het parcours van de Amstel Gold Race, is er nu een samenwerking met het Shimano Experience Center. Daamee is Shimano de eerste Experience partner van Canyon in Nederland.

Fietsen huren kon altijd al bij het Experience Center van Shimano, maar daar is een speciale Canyon vloot aan toegevoegd. Voor een schappelijke prijs word je netjes opgemeten en voorzien van de juiste maat fiets en passend advies. Geen rondje op de parkeerplaats, maar een hele dag genieten in de Limburgse heuvels. Met mooie klimmetjes en prachtige afdalingen om de fiets goed te kunnen testen op de weg, gravel of MTB routes. Er is een aantal routes beschikbaar om je op weg te helpen. Na afloop staat er een lekkere kop koffie klaar met een punt Limburgse vlaai. Wat wil je nog meer?

Op mountainbike gebied kun je kiezen voor de nieuwe Lux Trail of een drietal e-MTB’s; de Grand Canyon:ON, Neuron:ON en Spectral:ON. Bij de gravelbikes kun je kiezen tussen de bekende Grail en de nieuwe Grizl en als klap op de vuurpijl zal binnenkort de testvloot worden aangevuld met de Canyon Aeroad, uitgerust met de nieuwe 12 speed groepen.

Het Shimano Experience Center biedt naast het huren en testen van Canyon fietsen ook de mogelijkheid om een volledige bikefitting te doen, er is een grand cafe en je kunt zo ongeveer alle Shimano producten bewonderen die er maar zijn.

Ga voor meer informatie naar shimano-ec.com.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van